Termékek Menü

INDIAI FEJMASSZÁZS

INDIAI FEJMASSZÁZS  (Champi)

Az egészség megőrzésére irányuló száraz, vagy olajos fejmasszázs, mely az ajurvéda orvoslás alapjaira épül.
Champi, hosszú múltra tekint vissza Indiában. Ez a masszázs azonban a nyugati világ figyelmét is egyre inkább magára vonja, lévén, hogy rövid és hosszú távon egyaránt kedvező hatást gyakorol az egészségre.

HATÁSA

Sokféle jótékony befolyása közé tartoznak az alábbiak: fejfájás, szemmegerőltetés,  erősebb, egészségesebb haj, stressz, szorongás, kisebb fokú depresszió enyhítése, fokozódó kreativitás, letisztult gondolkodás, jobb koncentráció, mélyebb, nyugodtabb alvás, endorfinok, azaz „boldogsághormonok” termelődése. Aki egyszer megtapasztalja előnyeit, többé nemigen akar lemondani róla.

KEZELÉS

A hagyományos masszázs és,  akupresszúra elemeit alkalmazza: 
a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására.
Könnyen elsajátítható, ám fölöttébb hatásos fejmasszázs-terápia olajjal vagy anélkül is végezhető.
Ez a kezelés ülve ruhában történik, a hát felső részének, a vállak a felkarok és a nyak masszázsával kezdődik, így a fáradtság szinte elolvad. Ezt követi egy fejbőr masszázs, ami egy integrált technika sorozat része. És zárja egy nyugtató arcmasszázs. Dolgozhatunk olajok nélkül is, vagy természetes olajokkal. Azért népszerű ez a masszázstechnika, mert egyedülálló stresszűző, az összes fejen található marma pontra fókuszál, amiket stimulálva, teljes relaxált állapotba hozható a kliens.

Keresés