Termékek Menü

Spirulina,1 havi adag

Ár:
2.890 Ft

Spirulina,1 havi adag Antioxidáns VIDEÓ

100% ZÖLD ALGA

Vegetáriánusoknak, sportolóknak, stressz-csökkentésre, látásjavításra, hormon-helyreállításra, immunerősítésre, rákellenes, szív-egészségre
 450mg/kapszula

Gyártó: DEHLVI NATURALS

ÉRTÉKESÍTÉS

Ügyfélszolgálat

           ajurvedakincsei@gmail.com

           06-70-318-6240

Viszonteladókat keresünk

Adatkezelési Tájékoztató

 

Leírás és Paraméterek

Általános leírás
 
A Spirulinát szuperételként tisztelik, hiszen gazdag forrása számos vitaminnak.
Körülbelül 70%-a tartalmaz proteint, E, és C-vitamint (béta-karotin) és B komplexet, számos ásványi-anyagot, phycocyanint, és klorofillt. Ha azt gondolod, hogy a répa béta-karotinban gazdag, akkor meg fogsz lepődni, ha megtudod, hogy a Spirulina gyógynövény sokkal többet tartalmaz! Az az igazság, hogy ez a leggazdagabb béta-karotin étel a világon!
 
A WHO ( Egészséügyi Világszervezett ) adatai szerint a Spirulina tápértéke nagyobb
bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél.
A Spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget.
A spirulina egészségügyi hatásai:
 
    antioxidánsként,
    antivírus szerként,
    súlycsökkentőként,
    a lipid-, és a koleszterinszint optimalizálására,
    vegánoknak ajánlott, mivel minden hatóanyagot tartalmaz, ami a húsokban megtalálható
 
SPIRULINA ÉS A CUKORBETEGSÉG
 
A kutatók azt találták, hogy a Spirulina jelentős pozitív hatással van a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő emberekre. Továbbá arról számoltak be, hogy a Spirulina képes csökkenteni az éhgyomri vércukorszintet a szervezetben 6-8 hét rendszeres szedés után.
 
SPIRULINA ÉS A RÁK
 
A Spirulináról már régen megállapították, hogy tartalmaz rákellenes összetevőket. Segít megerősíteni az immunrendszert. Mindemellett a Spirulina képes visszafordítani az öregedés jeleit.
AMLA-val kombinálva kiváló eredményeket ér el!
 
SPIRULINA ÉS A SÚLYCSÖKKENTÉS
 
A Spirulina a mai legnépszerűbb súlycsökkentő terápia. Jelenleg a vitaminokban leggazdagabb étvágycsökkentőként van forgalomban. A spirulina tulajdonképpen egy olyan húsmentes termék, ami a legmagasabb mennyiségű fehérjét tartalmazza, mindemellett alapvető fontosságú tápanyagokat és aminosavakat is; mindezt felesleges szénhidrát, és zsír nélkül.
 
SPIRULINA ÉS A KOLESZTERIN
 
Ugyanabból a koncepcióból kiindulva, mint fentebb, a Spirulina jónak ígérkezik a vérkoleszterin szint és a trigliceridszint csökkentése szempontjából. A Spirulina tartalmaz továbbá gamma-linolénsavat (GLA), ami rajta kívül kizárólag az anyatejben található meg. Ez a fontos zsírsav elengedhetetlen az általános szívegészség támogatásához.
   
ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁPÉRTÉKEK
PROTEIN TARTALOM (gramm per 100g)
Tojás 13.3 g
Tej 4.3 g
Szójabab 43.2 g
Hüvelyesek (Fekete borsó) 24.0 g
Sara’s Spirulina 55.0
BÉTA-KAROTIN (mcg per 100g)
Répa
1890 mcg
Spenót
5580 mcg
Mangó 2740 mcg
Sara’s Spirulina 190 000 mcg
B-12 VITAMIN (mcg per 100g)
Tej 0.60 mcg
Sara’s Spirulina 5 mcg
VAS (mg per 100g)
Szójabab 11.5 mg
Spenót 10.9 mg
Sara’s Spirulina 32
 
*Forrás: Nemzeti Táplálkozási Intézet (1980) Indiai Ételek Tápértéke.      
Spirulina és a sportolók
 
- A sportolóknak fokozott mennyiségű tápanyagra van szükségük. A Spirulina egy magas intenzitású prémium tápanyag, magas intenzitású edzés, futás, vagy verseny előtti bevétele energiát biztosít, és növeli az állóképességet.
Biciklisták, túrázók és hegymászók értékelni fogják ezt a könnyű, túlélő ételt.
- A testépítőknek 60% proteint, és aminosavat ajánlott bevinni, alacsony zsírtartalom mellett. Ez a növény segít csökkenteni a kalória bevitelt, tehát elengedhetetlen a versenysúly fenntartásában.
 
Világszínvonalú sportolók is használják a spirulinát, hogy növeljék teljesítményüket. A Kubai Sportminisztérium is ezt adta sportolóinak az 1996-os Olimpia előtt, hogy fokozzák az edzést. Kubai futócsillagok is évek óta fogyasztják. Elmondásuk szerint segít növelni és gyógyítani az izmokat, valamint segít beépíteni a vasat. Javítja az állóképességet, és megvédi a maratonfutókat az izomgörcstől. A Spirulina visszafogja az edzés alatt fokozódó éhségérzetet.
 
„Amikor meghívtak a legnagyobb kínai (2000 fős) edzőcenterbe, azt hittem, hogy bemutatom nekik a Spirulinát. De hamarosan rájöttem, hogy ez az ő titkos receptjük, amit már öt éve folyamatosan használnak. Az edző elmondta, hogy mindenféle sportág sportolóinak felírják, hiszen fellendíti az immunrendszert, és segíti a felépülést, így a sportolók növelni tudják a teljesítményüket az edzés alatt, amitől végül kiemelkedőek lesznek. És hogy honnan szerzik a Spirulinát?! Kutatásaim során azt találtam, hogy a kínai edzőközpontok rendelkeznek saját, privát, exkluzív Spirulina ültetvénnyel.”
Gyermekek és fiatal felnőttek
 
A Sara’s Spirulina a leggazdagabb vitaminforrás, és 18-22 féle aminosavat juttat a szervezetbe, amire szüksége van a normális növekedéshez és fejlődéshez.
A Sara’s Spirulina B-vitamin tartalmának köszönhetően megerősíti az immunrendszert és ellenálló képességet épít ki a betegségekkel szemben.
A Sara’s Spirulina-ban lévő természetes béta karotin (pro A vitamin) segíti fenntartani a normális és egészséges látást.
A Sara’s Spirulina olyan formában juttatja be a vasat, hogy az könnyedén fel tud szívódni.         
Középkorúak
 
-A Sara’s Spirulina a legjobb természetes antioxidáns forrás, mely olyan elemeket tartalmaz, mint a karotinoid, E vitamin, cink, és szelén, ami segít harcolni a szabadgyökökkel, valamint lelassítja az öregedési folyamatokat.
-A Sara’s Spirulina, a legtisztább növényi forrása a B-12 vitaminnak, ami segít csökkenteni a fizikai és mentális stresszt.
-Fenntartja a vér optimális hemoglobin szintjét.          
Öregkorúak
 
- A Sara’s Spirulinában lévő gamma-linolénsav meggátolja a koleszterin kialakulását, segíti a szív működését, valamint kontrollálja a degeneratív betegségek kialakulását, úgy, mint köszvény, vagy cukorbetegség.
- Valamint egyensúlyba hozza a különböző hormonfunkciókat, hogy növelje az energiafelhasználást, és a teljes testre kiterjedő egészséget.  
- A Sara’s Spirulina úgy is ismert, mint ami beállítja  a vízháztartást.
- Magas vérnyomás: visszatér a normális szintre.  Az észrevehető változásokat 2-3 héten belül lehet tapasztalni.
Mi is az a Spirulina?
 
Először is a Spirulina a kékes-zöld algák családjába tartozik. Az egész világon többnyire meleg, lúgos vizekben találhatóak meg, túlnyomó többségében Indiában, Közép-Afrikában, és Mexikóban.
A Spirulina botanikai megnevezése
„kis spirálvonalat” jelent
 
Elnevezését onnan kapta, hogy a soksejtű fonal teljes hosszában spirálszerűen feltekeredik, és rendszerint 5-7 csavarulatból áll. Nagyjából egyenlő távolságokra elhelyezkedő keresztfalak osztják sejtekre. A Föld legősibb élőlényei közé tartozik, már 3,6 milliárd évvel ezelőtt is létezett. A meleg, lúgos kémhatású tavak planktonját alkotta, és oxigéntermelése révén részt vett a Föld légkörének kialakításában.
Felhasználási javaslat:
 
Vegyen be 1 kapszulát naponta éhgyomorra. Súlyosabb esetben, az optimális szint érdekében vegyen be 1 kapszulát naponta reggel, és egyet délben. Élénkítő hatása lévén ne vegye be lefekvés előtt!
Ha fél órával az étkezés előtt esszük, fehérjetartalmuk következtében az agy éhségközpontjába jelek érkeznek, jóllakottságérzet kerít hatalmába. Mivel teljes értékű termékről van szó, biztonságos a nagyobb mennyiségű szedése is.
Kerülje a koffeint és a szénsavat a gyógynövény bevételével egy időben!

Keresés