Termékek Menü

VISZONTELADÓKNAK

Legyél viszonteladó partnerünk!

Gyógynövényekkel, gyógyítással az egészséggel foglalkozol? Szívügyed, hogy tiszta, magas minőségű készítményeket adj a vásárlóidnak, pácienseidnek? Ha igen, akkor dolgozzunk együtt!

Viszonteladókat, partnereinket keressük országszerte, indiai ajurvédikus gyógynövény készítményeink forgalmazásához. A közel 100 éves Dehlvi Naturals gyár KOSHER (Kóser), HALAL minősítéssel és Ogyéi engedéllyel rendelkező, indiai gyógynövény kapszuláinak kizárólagos forgalmazója vagyunk Magyarországon, immáron 10 éve.

 

Kik is vagyunk és miért hiszünk ilyen kitartóan a Dehlvi Naturals Ájurvédikus gyógynövényeiben?

Családi vállakozásként indultunk 2009-ben és csináljuk a mai napig is. A kezdetektől fogva az ajurvédikus gyógyászat, mint tudomány megismertetése és terjesztése volt a célunk. Mindezt a gyógynövényeken keresztül kezdtünk el bevezetni Magyarországon, amihez úgy érezzük sikerült megtalálni a legjobb gyártót, a Dehlvi Naturals-t és Rajiv Arorát, indiai partnerünket, aki az ajurvéda mellett a védikus asztrológia egyik elismert szakértője is.

A Dehlvi-ről, a kapszuláról és a gyógynövényekről:

  • A gyógynövények termesztésénél, szedésénél és feldolgozáskor a 3 generációs gyár a kezdetektől fogva az Ajurvéda és az Unani gyógyászat szigorú, 4000 éves szabályrendszerét követi. Mindez biztosítja a magas hatóanyagtartalmat, tisztaságot és minőséget.
  • A kapszulák tartalma adalékmentes,  az őrlemény mellett a gyógynövényekből készült kivonatot is tartalmazzák, így közel 10x-es hatóanyagtartalommal rendelkeznek.
  • A kapszula anyaga szintén adalékmentes, természetes, növényi héjból készül. Vegánok is nyugodt szívvel szedhetik.
  • A doboz toxinmentes, lebomló műanyag.
  • A jelenlegi palettánkon a legtöbb hazánkban mára - ezzel a nem épp bizalomgerjesztő szóval - “népbetegségnek” elkönyvelt problémára nyújtunk megoldást. Mindemellett egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni, és tanácsadással is segítjük vásárlóinkat.

 

Mely betegségekre szolgálhatnak megoldásként az általunk forgalmazott gyógynövények?

Az eredeti célunk – ami a mai napig irányadó - olyan, az ajurvédikus gyógyászaton, és szemléleten alapuló gyógynövény készítményeket behozni, amelyek segíthetnek a magyar népbetegségek többségének kezelésében, úgy, mint cukorbetegség, rák, influenza, allergia, szív- és érrendszeri betegségek, emésztési zavarok, potencia problémák, obezitás, hormonháztartás problémái stb.

Tekintsd meg gyógynövényeinket ITT

 

Az ajurvédikus gyógynövények (Amla, Tulsi, Ashwagandha, Shatawari, Garcinia Cambogia, Brahmi stb) mellett az engedélyezett, eredeti Perui Kovaföld forgalmazói is mi vagyunk Magyarországon.

 

Kikkel dolgozunk, téged keresünk?

Bio- és gyógynövény boltok, az egészséges életmóddal foglalkozó kereskedők, webáruházak, de természetgyógyászok és a nyugati orvoslással foglalkozó szakemberek is forgalmazzák termékeinket.

Ha te is ezen területek valamelyikén tevékenykedsz, keress minket bátran, biztosan lesz egy kedvező ajánlatunk  számodra is!

Homor Zsófia / társalapító

ajurvedakincsei@gmail.com 
06-70-318-6240

Milyen feltételekkel szolgálunk ki, és mivel támogatunk?

  • Nincs mennyiségi limit a kedvezmény eléréséhez. A bizalom nálunk elsődleges.
  • Az árazásunk transzparens, nagykerár lista alapján történik, de egyedi kedvezményeket is ki tudunk alakítani.
  • A fizetés történhet készpénzzel vagy átutalással is.
  • A szállítás jelenleg GLS futárszolgálattal történik, 50.000.- bruttó rendelés fölött ingyenes, szállítási határidő 2-5 nap.
  • Szakmai támogatást minden partnerünknek nyújtunk, továbbá segédanyagokat, szórólapot biztosítunk.

 

A gyárról néhány szó.

A Dehlvi Naturals, a gyár 1926-os alapítása óta, a gyógynövények termesztésétől a gyártáson át, a csomagolásig, az Unani és az Ájurvéda szigorú szabályrendszerét követve dolgozik.

Megőrizve és tisztelve a hagyományokat, de az új technológiák segítségével az élen járnak Indiában. Jelenleg Mohsin Dehlvi vezeti, aki 1978-ban csatlakozott nagyapja 1926-ban alapított gyógynövény gyárához. Mohsin tovább vitte a hagyomány szigorú követelményeit a minőség és a tisztaság terén, azonban fejlesztette a csomagolást, és a szállítást, ami által a Dehlvi Remedies rövid idő alatt az egyik legmegbecsültebb gyárrá nőtte ki magát Indiában.

Jelenleg India-szerte 3 gyárral büszkélkedhetnek. Az ország különböző éghajlatain, több mint 600 féle gyógynövény alapú terméket állítanak elő.

A Dehlvi nagy hangsúlyt fektet a modern, nemzetközi kutatásokra, ezáltal az Unani és Ajurvédikus növényekből nyert tapasztalati eredmények nyomon követhetőek.

A gyár rendelkezik az FDA (amerikai) és a GMP (európai ) engedélyekkel is, illetve állatkísérleteket sem végeznek.

 

Ha tetszett amit olvastál, és fantáziát látsz az együttműködésben, keress minket bátran, biztosan lesz egy kedvező ajánlatunk  számodra is!

 

Köszönjük megtisztelő figyelmed!

Az Ajurvéda Kincsei csapata

 

 

Keresés